Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

Dakkapel - dakopbouw

Al 70 jaar gespecialiseerd in dakkapellen en dakopbouwen ! Met de meeste ervaring en geplaatste dakkapellen in uw omgeving. 

Dakopbouw
Wij hebben in de loop der jaren al tientallen dakopbouwen mogen maken en door al deze ervaring kunnen wij ook bij u een goed advies geven .Ook kennen wij de meeste bestemmingsplannen ,dus weten wij wat de mogelijkheden zijn. Het is een extra plek op het platte dak , voor bijvoorbeeld uw spelende kinderen, een plek om lekker te hobby-en, of om lekker wat te lezen of een extra slaapkamer. Naast de extra ruimte die een dakopbouw binnenshuis creëert, zorgt een dakopbouw ook voor een verfraaiing van buitenaanzicht van het huis. Mits de dakopbouw natuurlijk zo ontworpen is, dat deze het huis complementeert. Meerdere argumenten dus om een dakopbouw te overwegen.
standaard dakkapel5_240x240


Al 70 jaar gespecialiseerd in dakkapellen en dakopbouwen ! Met de meeste ervaring en geplaatste dakkapellen in uw omgeving. 

Dakopbouw
Wij hebben in de loop der jaren al tientallen dakopbouwen mogen maken en door al deze ervaring kunnen wij ook bij u een goed advies geven .
Ook kennen wij de meeste bestemmingsplannen ,dus weten wij wat de mogelijkheden zijn. 
Het is een extra plek op het platte dak , voor bijvoorbeeld uw spelende kinderen, een plek om lekker te hobby-en, of om lekker wat te lezen of een extra slaapkamer. Naast de extra ruimte die een dakopbouw binnenshuis creëert, zorgt een dakopbouw ook voor een verfraaiing van buitenaanzicht van het huis. Mits de dakopbouw natuurlijk zo ontworpen is, dat deze het huis complementeert. Meerdere argumenten dus om een dakopbouw te overwegen. 

Dakkapel
Alles in eigen beheer.
GEEN prefab dakkapel maar traditioneel opgebouwd, 10 jaar garantie
De dakkapel wordt door ons persoonlijk bij u ingemeten, geplaatst , glas- en waterdicht en van buiten geheel afgewerkt, in kunststof of in hardhout. schriftelijke garantie op constructie, dakbedekking etc.

Uw zolderruimte omgezet in een royale slaap- of studeerkamer?

Dat kan!!! Wij verbouwen uw zolder en isoleren de rest van het dak. En desgewenst delen wij de ruimte met u in en zetten wanden en kozijnen.

Ook andere werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren zoals (in combinatie met een dakkapel): Velux- dakvensters plaatsen, vernieuwen binnen- buitenkozijnen, ramen en deuren inclusief HR++glas. Het maken en plaatsen van trappen in diverse uitvoeringen en ravelingen in de bestaande zolder.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug