Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

Verbouw

Plat dakraam

Platdakraam: natuurlijk licht in uw woning
De platdakramen van zijn ontwikkeld om het meeste daglicht de woning binnen te halen. Platdakramen zorgen voor natuurlijk daglicht in de woning. Dat wordt niet alleen als comfortabel en prettig ervaren, maar draagt ook bij aan een gezonder leefklimaat.

Met het 'grootste platdakraam' onderscheidt Luxlight zich van alternatieve producten zoals lichtkoepels en spiegelbuizen. 'Platdakraam' geeft duidelijk aan waar de daglichtoplossing van Luxlight voor bedoeld is: het plat dak. 

Burgmeijer-meer-daglicht-meer-leefcomfort

Lees meer: Plat dakraam

Erker

Een erker geeft vaak nét die extra ruimte aan een woonkamer of keuken waardoor de zithoek of eethoek nét even royaler opgesteld kan worden.
Of ergens kan staan waar dat voordien nét niet mogelijk was.

Ook kan met een erker een extra plek in de woonkamer gecreëerd worden, voor bijvoorbeeld uw spelende kinderen, een plek om lekker te hobbyen, of om lekker wat te lezen.

Een erker zorgt ook voor extra lichtinval waardoor het vaak ineens een totaal andere ruimte wordt. Naast de extra ruimte die een erker binnenshuis creëert, zorgt een erker bijvoorbeeld ook voor een verfraaiing van buitenaanzicht van het huis. Mits de erker natuurlijk zo ontworpen is, dat deze het huis complementeert.

Meerdere argumenten dus om een erker te overwegen.
100-0001 21-11IMG

Lees meer: Erker

Dakraam

Laat u een dakraam plaatsen, dan merkt u onmiddellijk het verschil. 

Met een dakraam krijgt u veel natuurlijk licht binnen en lijkt uw ruimte optisch groter. Wij leveren en monteren Velux dakramen.
Een dakraam plaatsen kunt u gerust overlaten aan onze ervaren monteurs. Zij plaatsen uw Velux dakraam goed en voordelig.

U zult vele jaren profijt hebben van uw dakraam. Denk er ook eens aan om, naast een dakraam plaatsen, een verduisterend rolgordijn te laten plaatsen of meerdere dakramen naast of onder elkaar.
Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of bel 0228 561439.
velux 240x240

Lees meer: Dakraam

Dakkapel - dakopbouw

Al 70 jaar gespecialiseerd in dakkapellen en dakopbouwen ! Met de meeste ervaring en geplaatste dakkapellen in uw omgeving. 

Dakopbouw
Wij hebben in de loop der jaren al tientallen dakopbouwen mogen maken en door al deze ervaring kunnen wij ook bij u een goed advies geven .Ook kennen wij de meeste bestemmingsplannen ,dus weten wij wat de mogelijkheden zijn. Het is een extra plek op het platte dak , voor bijvoorbeeld uw spelende kinderen, een plek om lekker te hobby-en, of om lekker wat te lezen of een extra slaapkamer. Naast de extra ruimte die een dakopbouw binnenshuis creëert, zorgt een dakopbouw ook voor een verfraaiing van buitenaanzicht van het huis. Mits de dakopbouw natuurlijk zo ontworpen is, dat deze het huis complementeert. Meerdere argumenten dus om een dakopbouw te overwegen.
standaard dakkapel5_240x240

Lees meer: Dakkapel - dakopbouw

Kelder

Waarom een kelder?

U zit in een mooi huis en bent op zoek naar wat extra ruimte. Een kelder kan een ideale oplossing voor u zijn. U kunt de gehele oppervlakte van uw huis benutten. Hierdoor heeft u een riante extra woonlaag gecreëerd. U kunt het voor oneindig veel doeleinden gaan gebruiken, denk aan een aparte logeer etage, speelkelder, wijnkelder/bar, etc. Kelders worden meestal geplaatst onder nieuwbouw. Steeds vaker worden ook kelders geplaatst onder verbouwingen, bedrijfspanden of los in een tuin. Wanneer een kelder gedeeltelijk onder de grond ligt noemen we dit een souterrain. . Maar je kunt ook kiezen voor een kruipkelder. Men vergeet dat een kruipkelder vaak al de helft van een echte kelder kost. Nochtans is en blijft het een verloren kruipruimte zodat je voor een relatief kleine meerprijs een aantal extra volwaardige ruimtes kunt gebruiken.
001

Lees meer: Kelder

Uitbreidingen

Een aanbouw is een verbouwing die vaak gedaan wordt. Burgmeijer Laan Andijk


Je voegt hiermee namelijk vele vierkante meters toe aan het huis waardoor er ook meerwaarde ontstaat.

De meeste woonkamers of keukens worden op den duur te klein en dan kun je verhuizen of een aanbouw laten plaatsen. Een aanbouw levert direct functionele m2 op en vaak verdubbel je daarmee al de bruikbare oppervlakte van de woonkamer of keuken. 


Neem vrijblijvend contact met ons op
om uw uitbreiding te realiseren.

Ook hier geld gratis offerte. Bel 0228 561439

003 

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug