Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

Onderhoud

Gemeente Drechterland

drechterlanddrechterland2

Regelmatig wordt er onderhoud gevraagt voor openbare gelegenheden van de gemeente. De publieke sector heeft raakvlakken met verenigingen en bedrijven in de gemeente. Maar ook de openbare orde Politie en andere hulpverleners doen regelmatig en beroep op ons. 

Door onze 24 uursdienst kunnen wij snel reageren op calamiteiten of dringende zaken. Schade aan openbaar goed wordt met regelmaat door ons verholpen. Verder dagelijks onderhoud aan de sporthallen maar ook het zwembad hebben we afgelopen jaar aangepakt. 

Wst Het Grootslag

Woningstichting-het-Grootslag

Wij verzorgen al vele jaren onderhoud voor het Grootslag.

Het dagelijks onderhoud, zoals kleine mankementen aan hang en sluitwerk, nieuwe deur, dakraam vernieuwen of een pan die weg is gewaaid. Maar ook het vernieuwen van de vloeren, leveren en aanbrengen van een nieuwe trap, vervangen van kozijnen of metselen van een tuinmuur behoren tot de werkzaamheden.

Vast thema is hier "de klant van de klant is koning".

Wilgaerden

wilgaerden

Veel ouderen in Nederland blijven tegenwoordig langer zelfstandig, actief en ondernemend. Zij doen dat bij voorkeur thuis, in hun vertrouwde omgeving. Wilgaerden stimuleert dit. Zelfstandigheid en vrijheid zijn een belangrijk goed.

Vooral ouderen hebben niet alleen baat bij een goed onderhouden woonomgeving, maar ook wanneer het onderhoud gepleegd wordt vergt dit een specialistische aanpak. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere sector begrijpen wij dit maar al te goed. Goede afspraken en overlast tot het minimum beperken zijn voor onze werknemers dan ook gemeengoed. Voor de Bosmanstichting Venhuizen hebben wij de keukens vervangen en voor het Noorderlandhuis in Hoogkarspel verzorgen wij regelmatig divers klein onderhoud. 

Particulier onderhoud

debouwmaakthetU woont prettiger in een woning die goed is onderhouden bij zowel de buitenkant als binnenkant.

Is er iets kapot in uw woning?
Laat het dan zo spoedig mogelijk door ons repareren. We komen zo snel mogelijk bij u langs, zodat verdere schade beperkt blijft. Bij klein onderhoud moet u denken aan schoonmaken goten, lekkages, dakpan stuk, Kijk hier voor een overzicht van klein onderhoud met richtprijzen.

Naast reparatieverzoeken verrichten we ook nog ander onderhoud aan uw woning.

Groot onderhoud: Afhankelijk van de onderhoudsstaat van uw woning kan er op enig moment groot onderhoud aan uw woning gaan plaatsvinden. Natuurlijk doen wij tijdens zo'n traject ons uiterste best om overlast te beperken. Bij groot projectmatig onderhoud moet u denken aan vervangen van kozijnen, vervangen van houten vloeren door betonvloer. aanbrengen isolatie, dakrenovatie, dakkapel maken vaste trap.

Neem contact op voor een reparatieverzoek of offerte voor grootonderhoud. 

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug