Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

Subsidie / Energie

Verwijderen asbestdaken

Vanaf 4 Januari 2016 kan men gebruik maken van de nieuwe asbestverwijderingsubsidie die men kan aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De voorwaarden hiervoor kunt u hier doorlezen. Tevens is er besloten om de subsidieregeling voor het; Asbest eraf en zonnepanelen erop, in 2016 door te laten lopen.

 

De Subsidieregeling verwijderen asbestdaken richt zich op particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. Aanvragen van subsidie is mogelijk vanaf 4 januari 2016 om 09.00 uur.

 

Lees meer: Verwijderen asbestdaken

Ons huis verdient het

Een slimme verbouwing!!  De campagne ‘Ons huis verdient het’ 

Burgmeijer energie

Gemiddeld is de energierekening van een rijwoning € 165 per maand.
Energiesprong, het innovatieprogramma van Platform31 voor energieneutrale bouw, wil dat dit bedrag kan worden omgezet in een lening om het huis naar nul-op-de-energiemeter te laten verbouwen. Nul-op-de-meter betekent dat de energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Er wordt dus niet meer energie verbruikt, dan er wordt opgewekt. Hierdoor is uw energierekening nihil. Om dat mogelijk te maken praat Energiesprong met de overheid, hypotheekverstrekkers en bouwpartijen. Het doel? Verruimde hypotheekregels, nieuwe hypotheekproducten en de ontwikkeling van verbouwpakketten die een bepaalde besparing garanderen. Vereniging Eigen Huis steunt dit initiatief.

 

Lees meer: Ons huis verdient het

Meer met minder

Onderhoud en energiebesparende maatregelen? Wij zijn al jaren Meer Met Minder-aanbieder.

meerminder

Dat betekent dat wij specialist zijn in energiebesparing.Wij kunnen u optimaal adviseren over energiebesparing in úw woning. Of het nu om eenvoudige ingrepen of om grotere verbouwingen gaat: Als Meer Met Minder-aanbieder gaan wij graag voor u aan de slag. Wij kunnen een Maatwerkadvies Energiebesparing voor u laten verzorgen, zodat u precies in beeld heeft wat uw woning nodig heeft. Daarnaast informeren wij u over eventuele subsidies en interessante financieringsmogelijkheden. En we zorgen er natuurlijk voor dat de maatregelen worden uitgevoerd.

En u heeft bij ons één contactpersoon die alles voor u regelt. Dat is wel zo makkelijk.

{flike}

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug