Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

Nieuwe woning onder architectuur

Wie echt maatwerk en exclusiviteit wil kan kiezen voor bouwen onder architectuur. De voordelen zijn legio. U krijgt een exclusief huis, waarvan slecht één gebouwd zal worden, uw huis wordt daarmee onderscheidend.

Uiteraard wordt deze woning helemaal volgens uw eisen en wensen gebouwd, u bedenkt het maar en een goede architect verwerkt dit in de bouwplannen. Het kan daarbij wel eens voorkomen dat het technisch niet haalbaar lijkt te zijn maar een goede architect is creatief, vindingrijk en technisch erg sterk. 

In de bouwfase is het de gewoonte dat de architect ook de bouw voor u gaat begeleiden, dan bent u er zeker van dat alles wordt zoals in het oorspronkelijke plan is bedacht.

Burgmeijer deGoorn100

Burgmeijer Binnenwijzend1125

Kostbaar of niet

Het zal u niet verbazen dat de architect ook een leuk salaris wil verdienen en dat wordt hem of haar ook van harte gegund. Dat houdt dus in dat de bouwkosten in principe behoorlijk kunnen stijgen. Echter de ervaring leert dat een goede architect ook vaak op de bouwkosten weet te besparen en met een goed plan vooraf komt u achteraf ook vaak niet voor nare verrassingen van meerwerkfacturen te staan. 

Maar laten we eerlijk zijn: voor een simpele doorzonwoning had u ook geen maatwerk van een architect in gedachten en een exclusief huis mag vaak ook wel iets hoger in prijs zijn dan een doorzonwoning. Een stelregel voor de kosten van een architect is bij ons een percentage van de bouwkosten. Vaak werkt een architect graag samen met enkele bij hem bekende bouwbedrijven en dat kan meestal ook geen kwaad.

Een goede samenwerking tussen bouwer en architect is ook in uw voordeel. Echter niets kan u weerhouden om ook een andere architect te vragen om een offerte.

Nieuwe woning onder architectuur

meer informatie omtrent nieuwbouw van woningen onder architectuur.


Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug