Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

Nieuwbouw

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben.
Enkele voorbeelden:
Gebouwen om in te werken zoals fabrieken, kantoren en opslagruimtes, Gebouwen voor commerciële dienstverlening zoals winkels en garages, Horeca, verenigingsgebouwen, sportaccomodatie's en openbare ruimtes.


Koog ad Zaan opgeleverd dakrenovatie.

Burgmeijer's Bouwbedrijf renoveert het complete dak en liften van het NS station .
Werken in de buurt van het spoor is geen ongevaarlijke werkplek. Onze medewerkers hebben dan ook een apart examen moeten afleggen welke deel is van het traject om te voldoen aan de veiligheidseisen van de nederlandse spoorwegen. Ook tijdsdruk was groot omdat er alleen in het weekend kon worden gewerkt.

Opdrachtgever: Heymans
Aannemer: Burgmeijer's Bouwbedrijf BV

Burgmeijer-KoogadZaan1 Burgmeijer-KoogadZaan1


Hoorn van Aalstweg opgeleverd nieuw bedrijfspand.
Burgmeijer's Bouwbedrijf heeft voor de Medec aan de winkelboulevard Hof van Hoorn aan de van Aalstweg in Hoorn een mooi nieuw bedrijfspand opgeleverd. Nu in gebruik door EP Beerepoot.

Opdrachtgever: Medec Hoorn
Aannemer: Burgmeijer's Bouwbedrijf BV 

imag0403


Westwoud dorpshuis "de Schalm"
Burgmeijer's Bouwbedrijf verzorgt al decennia het onderhoud van sporthallen en dorpshuizen. Zo ook die van westwoud. Nu hebben we de uitbreiding aan de voorzijde van dorpshuis de Schalm in Westwoud gebouwd. Een riante uitbreiding van het horeca gedeelte. 

Opdrachtgever:
de Schalm
Aannemer: Burgmeijer's Bouwbedrijf BV 
IMG 0745


Hoogkarspel bedrijfspand glasservice
Burgmeijer's Bouwbedrijf heeft het bedrijfspand van Glasservice van Wijte naar wensen van de opdrachtgever volledig verbouwd en aangepast aan de moderne tijd.

Opdrachtgever: Glasservice van Wijte

Aannemer: Burgmeijer's Bouwbedrijf BV

imag0416


uwpand

Komt hier uw nieuwe bedrijfspand te staan???? Maak een afspraak met Rene Burgmeijer om uw wensen door te spreken.


Nieuwe woning onder architectuur

Wie echt maatwerk en exclusiviteit wil kan kiezen voor bouwen onder architectuur. De voordelen zijn legio. U krijgt een exclusief huis, waarvan slecht één gebouwd zal worden, uw huis wordt daarmee onderscheidend.

Uiteraard wordt deze woning helemaal volgens uw eisen en wensen gebouwd, u bedenkt het maar en een goede architect verwerkt dit in de bouwplannen. Het kan daarbij wel eens voorkomen dat het technisch niet haalbaar lijkt te zijn maar een goede architect is creatief, vindingrijk en technisch erg sterk. 

In de bouwfase is het de gewoonte dat de architect ook de bouw voor u gaat begeleiden, dan bent u er zeker van dat alles wordt zoals in het oorspronkelijke plan is bedacht.

Burgmeijer deGoorn100

Burgmeijer Binnenwijzend1125

Kostbaar of niet

Het zal u niet verbazen dat de architect ook een leuk salaris wil verdienen en dat wordt hem of haar ook van harte gegund. Dat houdt dus in dat de bouwkosten in principe behoorlijk kunnen stijgen. Echter de ervaring leert dat een goede architect ook vaak op de bouwkosten weet te besparen en met een goed plan vooraf komt u achteraf ook vaak niet voor nare verrassingen van meerwerkfacturen te staan. 

Maar laten we eerlijk zijn: voor een simpele doorzonwoning had u ook geen maatwerk van een architect in gedachten en een exclusief huis mag vaak ook wel iets hoger in prijs zijn dan een doorzonwoning. Een stelregel voor de kosten van een architect is bij ons een percentage van de bouwkosten. Vaak werkt een architect graag samen met enkele bij hem bekende bouwbedrijven en dat kan meestal ook geen kwaad.

Een goede samenwerking tussen bouwer en architect is ook in uw voordeel. Echter niets kan u weerhouden om ook een andere architect te vragen om een offerte.

Nieuwe woning onder architectuur

meer informatie omtrent nieuwbouw van woningen onder architectuur.


Nieuwe standaard woning

Er zijn een aantal uitgangsmodellen van de bungalows, maar die kunnen tot op de centimeter worden aangepast. Kopers zitten nergens aan vast. De dakhelling, het gevelaanzicht, de indeling; alles wordt gemaakt zoals de koper dat wil. Ander voordeel van de Bungalowbouwer aanpak is dat er nog volgens de traditionele methodes gebouwd wordt, met gebruik van moderne technieken natuurlijk.

IMG 0732

U kunt kiezen uit een aantal type huizen. Vervolgens bepaalt u welke afmetingen uw woning moet krijgen en of u al dan niet, de dakhelling aan wilt passen, een garage, dakkapel of andere extra opties wilt. Elk van de typen woningen kan dus in elke gewenste afmeting en dakhelling worden gebouwd. Daarbij heeft u keuze uit talloze modellen. Tenslotte is er bij elk model een scala van uitvoeringen mogelijk voor de indeling van uw woning. Dat geldt zowel voor de binnenkant als voor de gevels.

Bekijk de type op onze website De Bungalowbouwer

links voor - 02


Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug