Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

nieuwtjes

Verbouwblad

De nieuwe uitgave van het verbouwblad

Verbouwblad

staat weer boordevol tips die van pas komen als u zich oriënteert op een verbouwing of aanbouw. Lees bijvoorbeeld hoe een voormalig bordeel is omgetoverd tot luxe stadsappartement.

Verder vindt u allerlei wetenswaardigheden op het gebied van wonen, lifestyle en interieur. De laatste trends en informatie die BouwGarant voor u verzameld heeft. Ook in het Verbouwblad de do's en dont's bij verbouwen en zit er een handige controlelijst in om na te gaan of uw woning onderhoud nodig heeft.

Kortom: het Verbouwblad van BouwGarant is een leuk magazine met veel tips en informatie en is gratis verkrijgbaar via de site van BouwGarant.

 

Ons huis verdient het

Een slimme verbouwing!!  De campagne ‘Ons huis verdient het’ 

Burgmeijer energie

Gemiddeld is de energierekening van een rijwoning € 165 per maand.
Energiesprong, het innovatieprogramma van Platform31 voor energieneutrale bouw, wil dat dit bedrag kan worden omgezet in een lening om het huis naar nul-op-de-energiemeter te laten verbouwen. Nul-op-de-meter betekent dat de energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Er wordt dus niet meer energie verbruikt, dan er wordt opgewekt. Hierdoor is uw energierekening nihil. Om dat mogelijk te maken praat Energiesprong met de overheid, hypotheekverstrekkers en bouwpartijen. Het doel? Verruimde hypotheekregels, nieuwe hypotheekproducten en de ontwikkeling van verbouwpakketten die een bepaalde besparing garanderen. Vereniging Eigen Huis steunt dit initiatief.

 

Lees meer: Ons huis verdient het

Bouwend Nederland zoekt sponsorklussen

Bouwend Nederland zoekt sponsorklussen in West-Friesland.
Neem contact op voor het maken van een plan met bestek en maak kans op € 5000,- 
Bel 0228 561439


In 2015 en 2016 zal er EUR 5.000,00 voor een project worden ondersteund met een beeldbepalend monumentaal karakter.

Uit het NHD
Door Cees Beemster - 22-9-2014, 16:06 (Update 22-9-2014, 16:06)

ENKHUIZEN - De afdeling West-Friesland van Bouwend Nederland zoekt twee bouwklussen met monumentale waarde in deze regio die zij met een geldbedrag van vijf mille per stuk wil ondersteunen. Voorwaarde is wel dat de klussen door leden van Bouwend Nederland worden uitgevoerd, want de leden van deze branchevereniging hebben het potje hiervoor ook gevuld.

Lees meer: Bouwend Nederland zoekt sponsorklussen

BTW - verlaging

Goed nieuws voor de consument.

Profiteer nu van de verlaging van de btw op onderhoud en verbouwingen naar 6 procent gaat in op 1 maart en geldt een jaar. Het is de tweede keer dat de periode wordt verlengd.
Het lage btw-tarief blijft nu gelden tot juli 2015.
Maak direct een afspraak om uw verbouwing of onderhoud aan uw woning te bespreken. 0228 561439 

btw6

Meer bouwen met minder vergunningen

Bewoners en bedrijven kunnen per 1 november 2014 eenvoudiger aan- of uitbouwen, bijgebouwen plaatsen of andere kleine bouwwerken aan de achterkant van een woning of ander hoofdgebouw neerzetten.

Het vergunningvrij vergroten van het hoofdgebouw wordt bijvoorbeeld uitgebreid van 2,5 naar 4 meter en het wordt mogelijk om in het achtererf bij een woning een woongelegenheid voor mantelzorg te plaatsen. Daarnaast gaat vaker de korte (reguliere) procedure van acht weken in plaats van zes maanden gelden voor de omgevingsvergunning om af te wijken van het bestemmingsplan. Die eenvoudige procedure gaat bijvoorbeeld gelden voor tijdelijke activiteiten tot een duur van 10 jaar.

Lees meer: Meer bouwen met minder vergunningen

Oefenen met 'eigen' brandweerramp

HOOGKARSPEL - De Streekweg in Hoogkarspel werd zaterdag afgesloten, op verzoek van de brandweer. De reden: bij bouwbedrijf Burgemeijer werden regionale brandweerwedstrijden gehouden. 


oefening
HOOGKARSPEL - De Streekweg in Hoogkarspel werd zaterdag afgesloten, op verzoek van de brandweer. De reden: bij bouwbedrijf Burgemeijer werden regionale brandweerwedstrijden gehouden.

Brandweerteams uit Muiden, Muiderberg, Volendam, Marken, Beverwijk, Zaanstad en Zaandijk kwamen in actie. De melding: een brand in de loods van het aannemersbedrijf, met een gewond persoon vermist. Vervolgens komt een eerste brandweerploeg kijken enm volgt een stofexplosie. Waarna twee spuitgasten klem raken onder een grote plaat.

Pas op dat moment kwamen de deelnemende teams in beeld. Hoe regel je als ploeg en als bevelvoerder dat de hulpverlening goed op gang komt? Wanneer mag het ambulancepersoneel zonder gevaar dichterbij komen? Gewapend met pen en papier liepen overal waarnemers rond om te zien wat de afzonderlijke teams presteerden. De uitslag volgt later.


Bron: NHD Noord Hollands dagblad

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug