Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

   Burgmeijer bouwend nederland          Burgmeijers bouwbedrijf bouwgarant          Burgmeijers bouwbedrijf meermetminder           Burgmeijer bouwbedrijf twitter logo100           Burgmeijer facebook button        Burgmeijer klantenvertellen
Burgmeijer offertekopie
leerbedrijf Wij zijn erkend leerbedrijf, leerlingen kunnen altijd contact met ons opnemen

Laatste nieuws over de bouwsector

Bouwformatie

27 mei 2020

Bouwformatie is een onafhankelijke uitgave die de toeleverende industrie en bouwmaterialenhandel in beeld brengt bij de totale bouwkolom. Bouwformatie is het eerste en grootste magazine (oplage 20.100) over de toeleverende industrie en handel voor de beslissers bestaande uit architecten, (onder)aannemers, ontwerpers, raadgevende ingenieurs, woningbouwverenigingen en opdrachtgevers (Rijk, provincie en gemeente)
  • Hornbach denkt dat omzetval door corona uitblijft
    HOUTEN - Hornbach verwacht de omzet in zijn lopende boekjaar op peil te kunnen houden ondanks de coronacrisis. Volgens de doe-het-zelfketen waren in meerdere landen afgelopen tijd diverse winkels dicht. Maar het bedrijf gaat er vanuit dat de terugloop daar wordt gecompenseerd door hogere verkopen in de wel geopende vestigingen.
  • Fietspad van gerecycled plastic gaat de markt op
    ZWOLLE - Al een miljoen keer fietsten mensen over het eerste fietspad ter wereld dat gemaakt is van hergebruikt plastic. De zogeheten PlasticRoad in Zwolle is na 1,5 jaar testen en doorontwikkelen klaar voor marktintroductie. "De resultaten van de twee fietspadpilots in Zwolle en Giethoorn zijn dermate positief dat deze grote volgende stap nu mogelijk is", aldus de organisatie achter het fietspad.
  • Huizenmarkt volop in beweging sinds coronavirus
    AMSTERDAM - Er staan nu veel meer woningen te koop dan voor de coronacrisis. Het aanbod steeg met maar liefst 34 procent en er worden ook meer huizen verkocht. Dat blijkt uit data die Funda en de NVM voor het AD verzamelden. "De consument heeft het vertrouwen nog niet verloren."

Heel nederland wil tuindeuren

Burg TuindeurenNL

 

Kijk dus ook eens op TUINDEUREN.NL en laat u inspireren. Voor al uw tuindeuren, voordeur, schuifpui, vouwwand of overige kozijnen ramen en deuren. Makkelijk kiezen en offerte aanvragen via internet - duidelijke offerte, geen kosten achteraf, wij maken zelf onze kozijnen, eigen montagedienst, dus zicht op de kwaliteit, plaatsen in heel Nederland, volledige garantie op kozijnen en werkzaamheden, wij zijn bouwgarant aannemer, leveren en plaatsen in 1 dag

Klanten vertellen

Geen feed gevonden
 
Wij zijn ook te vinden op www.aannemer-info.nl
 

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug

Burgmeijer's Bouwbedrijf is ook dealer van
Burgmeijer tuinmaximaal
 

Laatste Project gewijzigd

In hoogkarspel gaan we een compleet nieuwe woning bouwen.

Opdrachtgever: Bleij Faber 
Aannemer: Burgmeijer's Bouwbedrijf BV

Foto's van het project.

Mooie drone video eerste paal gemaakt door Kevin Burgmeijer

 

 

 

 

 

 

 

 

Brochures en documenten (pdf)