Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

   Burgmeijer bouwend nederland          Burgmeijers bouwbedrijf bouwgarant          Burgmeijers bouwbedrijf meermetminder           Burgmeijer bouwbedrijf twitter logo100           Burgmeijer facebook button        Burgmeijer klantenvertellen
Burgmeijer offertekopie

Wederom een Renault bedrijfswagen aan de vloot toegevoegd.
Rene Burgmeijer overhandigd de sleutels van een nieuwe bus voor Dave.

Burgmeijer Dave Renault

Wij zijn op zoek naar een Leerling Nivo 4

 
Wat wij zoeken is een persoon welke 3 tot 4 dagen meewerkt in de buitendienst, en 1 a 2 dag(en) werkvoorbereiding, calculatie, tekenwerk etc.

Ben jij onze man/vrouw welke flexibel en uitdagend bent ingesteld, bel , Email of whatssApp mij. Rene Burgmeijer 0653882745
Niet rokend heeft de voorkeur


vacature

Sander-WBV-Grootslag


Sander werdt door de woningbouwvereniging in de spotlights gezet door een artikel te publiceren in het magazine "Huis & raad". In de rubriek "Op stap met" kregen we een verassend kijkje in Sander's werk en priveleven.


Wij verzorgen al vele jaren onderhoud voor het Grootslag.

Het dagelijks onderhoud, zoals kleine mankementen aan hang en sluitwerk, nieuwe deur, dakraam vernieuwen of een pan die weg is gewaaid. Maar ook het vernieuwen van de vloeren, leveren en aanbrengen van een nieuwe trap, vervangen van kozijnen of metselen van een tuinmuur behoren tot de werkzaamheden.

Vast thema is hier "de klant van de klant is koning".

 

 

 

  

Woningstichting het Grootslag

Sinterklaas kwam vandaag langs bij ons en had voor iedereen wat mee.
Hij kwam ook iemand halen om mee te nemen, maar was een aantal maanden te vroeg.

Sinterklaas hartelijk bedankt en tot volgend jaar maar weer.

burgmeijer-sinterklaas2014-1 burgmeijer-sinterklaas2014-3  burgmeijer-sinterklaas2014-2

Burgmeijers-bouwbedrijf-veiligheidspaspoort-Cees

Burgmeijers-bouwbedrijf-veiligheidspaspoort-Dave

Werken op een bouwplaats, op het spoor of dicht langs het spoor brengt risico’s met zich mee. Het is belangrijk dat medewerkers zich hiervan bewust zijn en blijven. De railinfrabranche heeft daarom het Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP) ingevoerd, waarmee veiligheid naar een hoger niveau wordt getild.

Het DVP is een persoonlijke pas waarmee je aan het werk kunt op ProRail-terrein. Door het scannen van de pas is zichtbaar of je aanwezig mag zijn op het betreffende terrein en over welke certificaten je beschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden.

Dave en Cees kregen vandaag hun veiligheidspaspoort uitgereikt.
Van harte gefeliciteerd.

17% bouwbedrijven vraagt loonoffer


Geplaatst op 2 oktober 2013, door Margriet Brus in Ondernemen

Het afgelopen jaar heeft 17% van de bouwbedrijven hun personeel gevraagd loon in te leveren.

Over alle werkgevers in Nederland ligt dit percentage op 4; dat komt neer op 25.000 bedrijven. De cijfers komen uit een onderzoek van adviesbureau Berenschot en salarisverwerker ADP. Volgens onderzoekers is de trend al een paar jaar gaande.

Demotie
Een andere trend die wordt gesignaleerd, is dat bedrijven medewerkers vragen een lagere functie te bekleden. Dit gebeurt volgens het onderzoek bij meer dan een kwart van de organisaties.

Minder vergoedingen
Ook wordt er bezuinigd op bijvoorbeeld reiskostenvergoeding, studiekostenvergoeding, het collectief pensioen, een jubileumuitkering, betaald ouderschapsverlof en een tegemoetkoming in de ziektekosten.

Burgmeijer personeel geld

Laatste nieuws over de bouwsector

Archidat

11 juli 2024

Archidat is een innovatief en multimediaal bedrijf gespecialiseerd in de bouw. Archidat is de grootste en onafhankelijke aanbieder van bouwkennis op het gebied van bouwdetails, bouwkosten en onderzoek. Archidat brengt partijen in de bouw bij elkaar zowel op technisch en esthetisch gebied, als ook op commercieel vlak. Het delen van kennis staat bij ons centraal. Samen met onze partners: producenten, leveranciers, architecten, ingenieurs, adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en overige leden zorgen wij ervoor dat kennis in de bouw wordt gebundeld en beschikbaar komt voor alle partijen in het bouwproces.
  • Veel meer nieuwbouwwoningen verkocht
    DEN HAAG - Het aantal verkochte nieuwbouwwoningen is in het eerste kwartaal van dit jaar gestegen met 34 procent tot 4400 vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. De prijzen van deze woningen stegen met 1,4 procent, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), op basis van eigen cijfers en die van het Kadaster en het Europese statistiekbureau Eurostat.
  • 'Huizenprijzen stijgen in 2025 minder hard dan dit jaar'
    AMSTERDAM - Naar verwachting stijgen de huizenprijzen in Nederland ook volgend jaar, zij het minder hard dan dit jaar. Marktkenners van ING voorzien dat koopwoningen in 2025 ongeveer 4 procent duurder worden. Dit jaar ligt de prijsstijging tussen de 7 en 9 procent, staat in een rapport van het economisch bureau van de bank.
  • Gevelplaat van HvA-gebouw gevallen
    AMSTERDAM - In Amsterdam is woensdagochtend een gevelplaat van een gebouw van de Hogeschool van Amsterdam gevallen. De stenen plaat kwam naast de weg terecht en er is niemand gewond geraakt. Er wordt nog onderzocht hoe de plaat los kon raken, zo meldt de HvA.

Heel nederland wil tuindeuren

Burg TuindeurenNL

 

Kijk dus ook eens op TUINDEUREN.NL en laat u inspireren. Voor al uw tuindeuren, voordeur, schuifpui, vouwwand of overige kozijnen ramen en deuren. Makkelijk kiezen en offerte aanvragen via internet - duidelijke offerte, geen kosten achteraf, wij maken zelf onze kozijnen, eigen montagedienst, dus zicht op de kwaliteit, plaatsen in heel Nederland, volledige garantie op kozijnen en werkzaamheden, wij zijn bouwgarant aannemer, leveren en plaatsen in 1 dag

 
Wij zijn ook te vinden op www.aannemer-info.nl
 

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug

Burgmeijer's Bouwbedrijf is ook dealer van
Burgmeijer tuinmaximaal
 

Laatste Project gewijzigd

In hoogkarspel gaan we een compleet nieuwe woning bouwen.

Opdrachtgever: Bleij Faber 
Aannemer: Burgmeijer's Bouwbedrijf BV

Foto's van het project.

Mooie drone video eerste paal gemaakt door Kevin Burgmeijer