Burgmeijer's Bouwbedrijf

Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel 0228 -561439

Burgmeijer offertekopie

nieuwtjes

Zonnedakpannen

Burgmeijer is dealer van "De zonnedakpan"

Niet langer hoeven daken te worden ontsiert door zonnepanelen systemen.
Vanaf verkrijgbaar bij Solairc BV de zonnedakpan die een volledige esthetisch oplossing bied.

Door ruim 10 jaar ontwikkeling van Heda Solar heeft Heda Solar nu een product uitgebracht welke van dermate hoge kwaliteit is dat wij het product u graag demonstreren.


Andere zonnedakpannen

Waarbij er al enige toepassingen zijn, zoals het uitsnijden van vlakken uit een bestaande dakpan of in-dak zonnepanelen, hebben wij een zonnedakpan welke volledig is gemaakt uit polymeer gemengd met keramiek. Onze zonnedakpannen worden gemonteerd door middel van 2 schroeven. Uw dak en zonnne-energie systeem is hierdoor wind en storm bestendig.

Meerdere type’s zonnedakpannen met verschillende vermogens

Andere aanbieders hebben veelal maar 1 type model, wij hebben maar liefst 3 modellen beschikbaar van verschillende vermogens. Zo hebben wij onder andere een 8 watt klassieke dakpan model, en de 20 watt platte dakpan en 24 watt platte dakpan.

Aantallen per m2

  • 8 watt zonnedakpannen gaan per 9,3 stuks per m2;
  • 20 watt zonnedakpannen gaan per 4,5 stuks per m2;
  • 24 watt zonnedakpannen gaan per 4,4 stuks per m2.
Vermogens per m2

  • De 8 watt zonnedakpannen leveren 74,4 watt per m2;
  • De 20 watt zonnedakpannen leveren 90 watt per m2;
  • De 24 watt zonnedakpannen leveren 105,6 watt per m2.

Verbouwblad

De nieuwe uitgave van het verbouwblad

Verbouwblad

staat weer boordevol tips die van pas komen als u zich oriënteert op een verbouwing of aanbouw. Lees bijvoorbeeld hoe een voormalig bordeel is omgetoverd tot luxe stadsappartement.

Verder vindt u allerlei wetenswaardigheden op het gebied van wonen, lifestyle en interieur. De laatste trends en informatie die BouwGarant voor u verzameld heeft. Ook in het Verbouwblad de do's en dont's bij verbouwen en zit er een handige controlelijst in om na te gaan of uw woning onderhoud nodig heeft.

Kortom: het Verbouwblad van BouwGarant is een leuk magazine met veel tips en informatie en is gratis verkrijgbaar via de site van BouwGarant.

 

Zonnecarport

Zonnecarport voor duurzame energie.

Zonnecarport-HeliosZonnecarport-Anton


Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gratis gebruik van kunnen maken. Een carport of overkapping met zonnepanelen levert dubbel voordeel op.
Naast gratis energie heeft u ook nog eens een fraaie overkapping.

 

 

 

 

Zonnedakpannen

Zonnedakpannen voor duurzame energie.

Burgmeijer-zonnedakpan-dak2
Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gratis over kunnen beschikken. Zonnepanelen zijn de makkelijkste manier om zelf duurzame energie op te wekken. Deze worden aan het elektriciteitsnet gekoppeld, zodat de zonnestroom gewoon uit hetzelfde stopcontact komt als de elektriciteit van het energiebedrijf.U merkt daar niets van, behalve dat u een lagere energierekening krijgt.

De Kingston Solarpan en de sneldekker Solarpan zijn volledig geïntegreerd in het dak. Zo profiteert u niet alleen van gratis energie, maar krijgt u ook een fantastisch mooi aanzicht van uw woning.

 

Ons huis verdient het

Een slimme verbouwing!!  De campagne ‘Ons huis verdient het’ 

Burgmeijer energie

Gemiddeld is de energierekening van een rijwoning € 165 per maand.
Energiesprong, het innovatieprogramma van Platform31 voor energieneutrale bouw, wil dat dit bedrag kan worden omgezet in een lening om het huis naar nul-op-de-energiemeter te laten verbouwen. Nul-op-de-meter betekent dat de energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Er wordt dus niet meer energie verbruikt, dan er wordt opgewekt. Hierdoor is uw energierekening nihil. Om dat mogelijk te maken praat Energiesprong met de overheid, hypotheekverstrekkers en bouwpartijen. Het doel? Verruimde hypotheekregels, nieuwe hypotheekproducten en de ontwikkeling van verbouwpakketten die een bepaalde besparing garanderen. Vereniging Eigen Huis steunt dit initiatief.

 

Lees meer: Ons huis verdient het

Bouwend Nederland zoekt sponsorklussen

Bouwend Nederland zoekt sponsorklussen in West-Friesland.
Neem contact op voor het maken van een plan met bestek en maak kans op € 5000,- 
Bel 0228 561439


In 2015 en 2016 zal er EUR 5.000,00 voor een project worden ondersteund met een beeldbepalend monumentaal karakter.

Uit het NHD
Door Cees Beemster - 22-9-2014, 16:06 (Update 22-9-2014, 16:06)

ENKHUIZEN - De afdeling West-Friesland van Bouwend Nederland zoekt twee bouwklussen met monumentale waarde in deze regio die zij met een geldbedrag van vijf mille per stuk wil ondersteunen. Voorwaarde is wel dat de klussen door leden van Bouwend Nederland worden uitgevoerd, want de leden van deze branchevereniging hebben het potje hiervoor ook gevuld.

Lees meer: Bouwend Nederland zoekt sponsorklussen

Heeft u vragen? Of wilt u een persoonlijk adviesgesprek?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug

Brochures en documenten (pdf)